SISTEME
de FRANARE

KRIEGER va aduce solutii pentru sistemele de franare. Produsele noastre sunt realizate folosind materiale fiabile si reprezinta o optiune eficienta din punct de vedere financiar, care cu siguranta va va bucura. Acestea sunt certificate conform standardelor ECE R90 si RAR. Componentele KRIEGER sunt proiectate pentru a mari durata de viata a sistemului de franare, reducand riscul de rugina si coroziune.

Gama produse KRIEGER

Discuri de frana

KRIEGER va pune la dispozitie discuri si placute  – tehnologie de ultima generatie pentru o franare eficienta, care iti ofera confort si siguranta. Fabricate din materiale superioare, aceste componente trec printr-un proces riguros de teste de laborator pentru a asigura performante competitive.

Placute de frana​

In cadrul sistemelor de franare cu disc, placutele de frana reprezinta o piesa esentiala. Placutele KRIEGER sunt supuse testelor pentru a va asigura caracteristici mecanice care sa ofere eficienta in situatii de viteza si presiune normale, dar si in conditii de utilizare dificile.

Etrieri

Etrierul reprezinta o piesa esentiala in cadrul sistemului de franare cu disc, avand rolul de a mentine si ghida placutele de frana. Folosind unul sau mai multe pistoane, etrierul converteste presiunea hidraulica din sistemul de franare intr-o forta mecanica care apasa placutele de frana impotriva discului. Etrierii KRIEGER sunt supusi testelor pentru a va asigura o utilizare durabila si sigura, garantand performante de incredere.

Saboti / Senzori / Cabluri​

In sortimentul nostru gasesti de asemenea componente accesorii in sistemului de franare si saboti pentru sistemul de franare cu tamburi.

In gama noastra variata de produse, veti gasi si componente/accesorii pentru sistemele de franare, inclusiv saboti pentru sistemele de franare cu tamburi. Vehiculele moderne sunt echipate cu sisteme avansate de asistenta pentru soferi. Pentru ca aceste sisteme sa functioneze corect, se transmit in timp real informatii despre o serie de parametri prin intermediul senzorilor.

De exemplu, senzorii sunt responsabili pentru actualizarea vitezei precise a fiecarei roti in sistemul computerizat. Aceasta colectare de date este esentiala pentru ca unitatile de control sa ajusteze rapid si precis parametrii necesari.

Atunci cand un senzor de turatie al rotii intampina probleme, aceasta se semnaleaza printr-o eroare afisata pe panoul de bord. Sisteme precum ABS, EBS si altele, in functie de modelul vehiculului, pot deveni inactive. Acest lucru poate duce la situatii precum blocarea rotilor sau aparitia unor alarme false.

 

Comanda pe platforma AiCAT,
sau ia legatura cu departamentul
de vanzari: vanzari@augsburg.ro