SISTEME
PENTRU
REGLAREA
TEMPERATURII

E-KRAFT aduce in atentie componente pentru sistemele de racire. Sistemul de racire al motorului unui vehicul nu doar ca mentine motorul la o temperatura corespunzatoare, dar si asigura ca acesta ramane la o temperatura optima pentru a functiona eficient si curat.

E-KRAFT iti pune la dispozitie piese de inalta calitate la un pret competitiv.

Gama produse E‑KRAFT

Radiatoare si componente

Radiatorul reprezinta o componenta esentiala a sistemului de racire al motorului. In timpul functionarii, motorul produce multa caldura din cauza frecarii si a combustiei. Rolul radiatorului este sa evite supraincalzirea motorului vehiculului.

 

Furtunurile de radiator trebuie verificate periodic pentru rugina, pentru a se asigura ca sunt in stare buna. Semnele de deteriorare indica necesitatea unei reparatii preventive, simpla si economica.

Electro-ventilatoare

Ventilatoarele au rolul de a mari cantitatea de aer proaspat din exterior, pentru a ajuta la eficienta radiatorului. Ventilatoarele electrice sunt controlate de calculatorul vehiculului. Un senzor de temperatura monitorizeaza nivelul caldurii motorului si transmite aceste informatii catre computer, care poate activa releul ventilatorului pentru a furniza un flux de aer suplimentar atunci cand este necesar.

Motoras Aeroterma

Aeroterma are rolul de a asigura circulatia aerului in interiorul compartimentului pasagerilor. In timpul verii, acesta contribuie la mentinerea unei temperaturi confortabile in interior, evacuand caldura generata de motor si de sistemul de racire. Iarna, sau in conditii de umiditate crescuta, aeroterma ajuta la dezaburirea geamurilor, asigurand o vizibilitate buna pentru sofer

Vase expansiune / Vas spalator

Vasul de expansiune reprezinta un rezervor in care se adauga lichidul de racire. Prin dimensiunile sale, acesta permite antigelului sa se dilate in siguranta, evitand astfel ruperea vasului sau a conductelor din intregul sistem de racire.

Termostate

Termostatul este o piesa esentiala a sistemului de racire al motorului. O defectiune la termostat poate duce la supraincalzire, dar – lucru mai putin cunoscut – poate tine motorul prea mult in afara parametrilor optimi de functionare, cauzand astfel uzura suplimentara.

Comanda pe platforma AiCAT,
sau ia legatura cu departamentul
de vanzari: vanzari@augsburg.ro