Elemente
caroserie

Bine ati venit in lumea Arado – unde inovatia in designul si fabricatia componentelor pentru caroserii auto intalneste excelenta si versatilitatea. Arado este mai mult decat un brand; este un simbol al calitatii si performantei superioare in industria auto.
De la masini compacte si SUV-uri la vehicule comerciale si masini de lux, Arado se adapteaza nevoilor diverse ale pietei auto, oferind solutii personalizate si flexibile. Indiferent de stilul, performanta sau scopul masinii tale, Arado este partenerul tau de incredere in crearea unei experiente de conducere exceptionale.

Gama produse ARADO

Macarale

Descopera Macaralele cu actionare pentru geamuri si usi de la Arado – solutia ideala pentru o functionare fluida si fiabila a sistemelor de ridicare in vehicule. Proiectate cu precizie si fabricate din materiale de inalta calitate, macaralele noastre asigura o operatiune lina si silentioasa, contribuind la confortul si siguranta pasagerilor. Alege calitatea si fiabilitatea marca Arado pentru a asigura functionarea optima a sistemelor de ridicare a geamurilor si usilor in vehiculul tau.

Baie ulei

Baia de ulei pentru motor de la Arado – un element esential pentru functionarea optima a motorului tau. Fabricate cu atentie la detalii si din materiale de inalta calitate, baile de ulei Arado asigura o lubrifiere eficienta si o dispersie uniforma a caldurii in timpul functionarii motorului. Alege baia de ulei Arado pentru a mentine motorul vehiculului tau in conditii optime de functionare si pentru a-i prelungi durata de viata.

Incuietori usi

Incuietorile pentru elementele mobile ale caroseriei de la Arado – solutii perfecte pentru siguranta si functionalitate. Proiectate pentru a oferi o protectie de incredere si o operare simpla, incuietorile Arado asigura fixarea solida a usilor, capotei sau portbagajului. Alege incuietorile Arado pentru a conferi vehiculului tau un nivel superior de securitate si functionalitate.

Elemente caroserie

Gama variata de elemente de caroserie din plastic sau tabla de la Arado – solutia ideala pentru restaurarea sau personalizarea vehiculului tau. Fie ca este vorba de bare de protectie, spoilere, praguri laterale, grile sau ornamente, produsele noastre sunt proiectate cu atentie la detalii si fabricate din materiale durabile pentru a asigura o potrivire perfecta.

Comanda pe platforma AiCAT,
sau ia legatura cu departamentul
de vanzari: vanzari@augsburg.ro